English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Aydın Derimer Dermatoloji Dal Merkezi - Randevu Alma

Aydın Derimer Dermatoloji Dal Merkezi, Aydın Derimer Dermatoloji Dal Merkezi iletişim bilgileri, Aydın Özel Hastaneler...

Aydın Derimer Dermatoloji Dal Merkezi İletişim Bilgilerimiz

ÖZEL AYDIN HAYAT DİYALİZ MERKEZİ

ÖZEL HAYAT DİYALİZ MERKEZİ - KARDEŞLER DİYALİZ MERKEZİ
 SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

Özel Aydın Göz Hastanesi

Aydın Göz, göz sağlığı alanındaki güvenilir sağlık kurumu arayışını; profesyonel, dürüst ve farklı hizmet anlayışımızla birleştiren, bilgi ve teknolojiyi yakından takip ederek güncel uygulamaları hastalarına sunmak için kendini sürekli yenileyen, koruyucu ve tedavi edici yaklaşımı benimseyerek, onların yaşam kalitelerini yükseltmeyi amaç edinmiş bir sağlık kuruluşudur.
Özel Aydın Göz Hastanesi iletişim 
bilgileri
Adres: İstiklal Mah.Muğla Bulv.No:40 Merkez AYDIN 09020 Türkiye
Telefon: 0 (256) 226 86 86
Faks: 0 (256) 226 55 456

ÖZEL AYDIN GÖZ HASTANESİ ile ilgili aramalar

aydin göz hastanesi tel
aydın özel göz hastanesi
aydın özel göz hastanesi doktorları
aydın özel göz hastanesi muayene ücreti
aydın özel göz hastanesi telefonu
aydın özel göz hastanesi iletişim
özel aydın göz hastanesi telefon
özel aydın göz hastanesi iş başvuru formu

Hastanemizde Muayene Olmak İçin Yapmanız Gerekenler


Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamında (SSK/Bağkur/Emekli Sandığı );
Telefon yoluyla ya da hastanemize gelerek randevu almanız gerekmektedir.
Online Randevu
Lazer Danışma Hattı: 0546 226 86 87
Santral 0256 226 86 86 Dahili: 120- 121- 122- 123
Randevu saatinden 15 dakika önce hastanemizde bulunmanız gerekmektedir.

(Randevu alırken ad-soyad, telefon ve sosyal güvence bilgilerinizi vermeniz yeterlidir. Doktorunuzu randevu alırken seçebilirsiniz.)
Muayeneye gelirken getireceğiniz evraklar: Nüfus Cüzdanı, Ehliyet. ( Lütfen almış olduğunuz randevuya gelirken evraklarınızı eksiksiz olarak getiriniz.)
Doktorunuza muayene olabilmek için giriş katında bulunan Hasta Kayıt bölümüne evraklarınızı bırakınız. Giriş işlemlerinin yapılması için hasta danışmanları tarafından çağrılmayı bekleyiniz. Girişler sistemimizde kayıtlı bulunan randevu sırasına göre yapılmaktadır.
Giriş işlemleriniz tamamlandıktan sonra, beklemeden, hasta danışmanları tarafından ön muayene bölümüne yönlendirileceksiniz.
Ön muayeneniz tamamlandıktan sonra, hemşireler tarafından poliklinik tarafındaki bekleme yerlerine yönlendirileceksiniz.
Hasta kartlarınız poliklinik sekreterlerimiz tarafından ön muayene kısmından alınıp, doktorunuza verilir.
Poliklinik sekreterlerimiz tarafından randevu sırasına göre muayene odasına alınırsınız. Uzman hekim muayenesi tamamlandıktan sonra doktor tarafından reçeteniz hazırlanır.
Muayeneniz tamamlandıktan sonra reçetelerinizi giriş yaptırdığınız hasta kayıt bölümüne giderek,“Randevu-Onay” kısmından onaylatmanız gerekmektedir. Böylece tüm muayene işlemleriniz tamamlanmış olur. Onaylanan reçetelerinizi istediğiniz SGK anlaşmalı eczane ya da gözlükçülerden alabilirsiniz.
Her giriş işlemi sırasında “TC Kimlik Numarası” üzerinden bir protokol numarası alınmaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından muayene olduğunuz tarihten itibaren 10 gün içindeki tüm işlemler kontrol olarak belirlenmektedir. Dolayısıyla muayeneden sonraki 10 gün içinde doktor değiştirme hakkınız bulunmamaktadır.

Hastanemizde muayene olacak tüm hastalarımızın T.C. kimlik numarası Nüfus Müdürlüğü'nce yazılmış Nüfus Cüzdanı ile başvurmaları zorunludur.


AYDIN ÖZEL AYDIN DİYALİZ MERKEZİ

Aydın Özel Diyaliz Merkezi İletişim bilgileri, Aydın Özel Hastanelerinden özel olrak faliyet gösteren bu diyaliz merkezi tüm olanakları ile kendi il ilçe ve tüm türkiye den misafirlere de aynı kalitede hizmet verebilmekte yapmanız gereken gelmeden evvel iletişim bilgilerinden bize ulaşmanız..

AYDIN ÖZEL AYDIN DİYALİZ MERKEZİ

İl : Aydın Özel Hastaneleri
Randevu : Özel Aydın Diyaliz Merkezi Randevu Almak İçin Tıklayınız
Tahlil Sonucu : Özel Aydın Diyaliz Merkezi Tahlil Sonucu İçin Tıklayınız
Fark : %200
Telefon : (256)2149122
Randevu Telefonu : (256)2149122
Fax : (256)2144425
Link : Özel Diyaliz Merkezi web sitesi
Mail : aydindiyaliz@hotmail.com
Adres : CUMHURİYET MAH. VALİ KONAĞI BULV. 1982 SOK. NO:13/B AYDIN











Aydıncan Diyaliz Merkezi Randevu Al » Aydıncan Diyaliz Merkezi Fiyat Farkı Sorgula » Aydıncan Diyaliz Merkezi Tahlil Tetkik Sonucu

Aydın Özel Ada Göz Tıp Merkezi

Aydın Özel Ada Göz Tıp Merkezi, Aydın Özel Ada Göz Tıp Merkezi Randevu Alma, Aydın Özel Ada Göz Tıp Merkezi iletişim bilgileri, Aydın Özel Hastaneler..

Aydın Özel Ada Göz Tıp Merkezi iletişim 
Bilgileri
ADAGÖZ TIP MERKEZİ
Adresimiz : Hacıfeyzullah Mahallesi Koçtaş Yolu Sokak
 No:8 Kuşadası Aydın
( kuşadası otagar karşısı koçtaş arkası) 
Tel: (0256) 614 65 65 - 614 21 22
Fax: (0256) 614 91 03
eposta: info@adagoz.com.tr

Aydın Özel Volaka Diyaliz Merkezi

Kategori : Özel Diyaliz Merkezi
İl : Aydın Özel Hastaneleri
Randevu : Aydın Volaka 2 Diyaliz Merkezi Randevu Almak İçin Tıklayınız
Tahlil Sonucu : Aydın Volaka 2 Diyaliz Merkezi Tahlil Sonucu İçin Tıklayınız
Fark : %200
Telefon : (256)3161950
Randevu Telefonu : (256)3161950
Fax : (256)3162515
Mail : volakadiyaliz@hotmail.com

Adres : AYDIN KARAYOLU ÜZERİ DALLICA NO:501

Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü

Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü iletişim Bilgileri Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü, halk sağlığı, aydın doktor, aydın aile hekimi, aydın hastaneleri, aydın aile hekimi sorgula, aydın acil servis hizmetleri veren resmi sitedir..

Efeler mah.1421 sokak. No:.1. Efeler / AYDIN
02562270166
02562270632-02562251233

Aydın AYFİZ FTR MERKEZİ

Ayfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi Randevu Alma İletişim bilgilerine burdan ulaşabilirsiniz..

Aydın Ayfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi

Ayfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi
 iletişim bilgiler

Atatürk Bulc. Efeler Mah. Bergama Cad. 2256 SK. No:23/A
(Ömür Evler Arkası) AYDIN
Telefon :(0256) 213 82 74
Fax :(0256) 213 82 96

AYDINCAN DİYALİZ MERKEZİ Adres Telefon İletişim Bilgiler

Aydıncan Diyaliz MerkeziKliniğimiz 2008 yılında grubumuza katılarak adı AYDINCAN Diyaliz Merkezi olarak değişmiştir. 30+1 cihaz kapasitesiyle Aydın ili içinde en büyük diyaliz kliniklerinden biridir.
Merkezlerimizin Teknik Altyapısı

Su Sistemi : Diyaliz yeterliliği ve güvenirliliğinin sağlanmasında en önemli unsurlardan biri ; Reverse Osmos cihazı ile kaliteli saf su deionize su üretilmesi ve bunun kullanılmasıdır. Tüm merkezlerimizin su sistemi dünyada kalitesini tescillemiş Fresenius marka cihazlardan oluşmaktadır. Fresenius kalitesinde üretilen saf suyun belli periyodik zamanlarda Hıfzısıhha da yapılan bakteriyolojik ve kimyasal analizlerle Avrupa Farmakopedansında olduğu kontrolü yapılmakta ve tarafımızdan resmi kurumlara iletilmektedir.Yine su sistemimizin periodik teknik bakımları Fresenius tarafından yapılmaktadır. Su sistemlerimiz Reverse Osmos aktif karbon filtresi yumuşatıcı ön filtreler bakteri öldürücü Ultraviole tüpünden oluşmaktadır.
Hemodiyaliz Cihazları Hemodiyaliz Cihazları: Merkezlerimizde Fresenius 4008 B ve 4008 S cihazları kullanılmaktadır. Bu cihazlar en son teknoloji ile üretilmiş olup kendini sürekli denetleyen bilgisayar donanımına sahiptir. Ayrıca cihazlarımızla her hastaya farklı programla tedavi yapabilme şansımız mevcuttur. 4008 S cihazlarımızda tedavi süresince uygulanan ve hastada seyreden profil değişikliklerini ekranından tekip edebilme olanağımız vardır. Tüm hemodiyaliz cihazlarımız Bibag denilen toz bikarbonat aperatına sahiptir. Yine hemodiyaliz cihazlarımız ayda en az bir kez Fresenius Teknik ekibi tarafından kontrol edilip bilgisayar desteğinde kalibrasyon hassas ayar ayarları yapılmaktadır.

Merkezlerimizde Kullanılan Malzemeler

Diyaliz merkezlerimizde Fresenius marka diyalizör ve malzemeler kullanılmaktadır. Misafirlerimizin tedavileri süresince evlerinde hissetmelerini sağlamanın yanında dört saat içerisinde zamanımızın getirdiği son teknoloji diyalizörler Fx Class -Fiber demeti geometrisi membran yapısı akış portu ve kaplama tasarımı tam olarak; performans hemodinami ve güvenli kullanım avantajları sağlamaktadır- ve bibag® -kontaminasyon riskini en aza indirirmikrobiyolojik üremeyi önler ve güvenli diyaliz tedavisi gerçekleştirme imkanı sağlar- kullanılarak en iyi tedavi kriterlerine ulaşılmaktadır.
Tıbbi Cihazlar Merkezlerimizde ayrıca gerektiğinde kullanılmak üzere EKG cihazı Monitör Defiblatör Mobil oksijen sistemi Nebulizatör cihazları bulunmaktadır.ekstrüzyonla çekilmiş birinci kalite alüminyumdan imal edilen profillerden oluşmaktadır. Alüminyum profillerin tamamı doğal renkte eloksallı olarak çekilir. Arzu edildiği takdirde elektrostatik sistemde RAL katalogundan seçilecek muhtelif renklerde toz boya ile boyanabilmesi mümkündür.

Aydıncan  İletişim Bilgileri

AYDINCAN DİYALİZ HİZMETLERİ İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ TİCARET A.Ş
Zeybek Mahallesi İzmir Bulvarı No:233 AYDIN
Tel No: 0256 219 78 80 Fax: 0256 219 03 89

Artvin Özel Hastaneleri

Artvin Özel Hastaneleri

Artvin İlimizde şuan için özel hastane bulunmamaktadır.ilinize en yakın iller için özel hastaneler sorgulamak için il seçimi yaparak özel hastaneleri bulabilirsiniz.Ayrıca Devlet hastanesinden nasıl randevu alırsınız…



  1. ARTVİN DEVLET HASTANESİ
  2. ARHAVİ DEVLET HASTANESİ
  3. BORÇKA DEVLET HASTANESİ
  4. HOPA DEVLET HASTANESİ
  5. ŞAVŞAT DEVLET HASTANESİ
  6. YUSUFELİ DEVLET HASTANESİ
  7. AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

İLETİŞİM FORMU

Name:
Email Address:

Put a website form like this on your site.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Blog Lıstem