English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Adana Özel Maya Göz Merkezi

Adana Özel Maya Göz Merkezi Randevu Alma,Adana Özel Maya Göz Merkezi Doktorları,Adana Özel Maya Göz Merkezi adres iletişim bilgileri.
Özel Adana Maya Göz Merkezi olarak 2006 yılında sizlere hizmet vermeye başlayan merkezimiz, seçkin uzman doktor ve yardımcı personel kadrosuyla, medikal ve cerrahi göz tedavisinde en gelişmiş yöntemleri, en son teknoloji ile sizlere sunmaktadır.
Özel Adana Maya Göz Merkezi, sektöründe kısa bir süredir faaliyette olmasına rağmen Adana'nın önemli özel sağlık kuruluşlarından biri olmayı başarmıştır.
Kapısından girdiğiniz andan itibaren güler yüz ve ilgi ile karşılanacağınız merkezimizde, konusunda uzman hekimlerimiz ve deneyimli sağlık personelimiz ile ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olacak ve size hastanede olduğunuzu unutturmak için elimizden geleni yapacağız.
Maya Göz Merkezi özel bir kuruluş olmasına karşın, yapılanma olarak araştırma hastanesindeki branşlaşmayı örnek almaktadır. Tüm doktorlarımız ilgilendikleri alt dallarda uzmanlaşmaya gitmiştir. Ayrıca diğer bölümlerimizde de uzman, deneyimli, her biri kendi alanında eğitim almış, genç bir kadro yer almaktadır.
Anlaşmalı Kurumlar SSK, Bağkur, Emekli Sandığı, Kamu Çalışanları, İş Bankası, Akbank, Fortis, Promed, TBMM, Ergo İsviçre Hayat, Demir Hayat, Genel Yaşam, Allıance Sigorta, Ankara Sigorta


Kategori:Göz Hastalıkları Merkezi
Şehir:Adana
İlçe:Seyhan
Adres:Sümer Mah. Bülent Angın Bul. No:61
Telefon:0 (322) 227-7272

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İLETİŞİM FORMU

Name:
Email Address:

Put a website form like this on your site.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Blog Lıstem