English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Ev hemodiyaliz ömrü uzatıyor.



Evde diyaliz, Evde hemodiyaliz  Yaşamı Uzatıyor, Ev diyalizi Nasıl oluyor, En diyalizi için Nereye Başvuru yapılıyor Ev hemodiyaliz nin, iş ve sosyal yaşamına olan pozitif katkısının daha aktif bir yaşam sürmek olduğunu anlattığı videoyu anlatmak için yaşamak gerekiyor.
  • Ev diyalizi nedir,
  • Ev hemodiyaliz nasıl olur 
  • Ev hemodiyaliz için nereye başvuru yapabilirim 
  • Ev hemodiyaliz nasıl oluyor,
  • Ev hemodiyaliz dez avantajları nelerdir...

Diyaliz kan değerlerinin bozulması ile böbrek yetmezliği bağlayan hastaların diyaliz tedavisi olması gerekiyor onun içinde 3 çeşit diyaliz tedavisi süreci başlıyor..

Hemodiyaliz Kişin sağlık güvencesi ön planda olmak şartı ile Özel yada devlet hastanesinde gün aşırı yada hastanın böbrek yetmezlik durumuna göre girilen hemodiyaliz dir..

Periton diyalizi, hastanın karın boşluğuna küçük bir ameliyat ile yerleştirilen, ince, yumuşak, silikondan yapılmış kalıcı bir tüp aracılığı ile verilen özel olarak hazırlanmış bir solüsyon ile, hastanın kendi karın zarı kullanılarak hastanın kanının zararlı maddelerden arındırılması ve vücuttaki sıvı dengesini sağlamaktır.



Ev hemodiyaliz Hasta kesin olarak KBY Teshisi konulduktan sonra uzman bir hekim raporu ile hemşirelerin ve doktorların belli bir eğitimden geçmesi ile alınan raporla evde Hemodiyaliz başvurusu yapılıyor..

Sağlık bakanlığı tarafından onay alınan evde hemodiyaliz sistemi hastanın evine kurulması ile evde hemodiyaliz tedavisi başlamış oluyor..Bunun dez avantajları oldukça çoktur....


Çalışan  bay bayan için tam günün  sahibi olmanız..Hastane yada özel diyaliz merkezinde olunan psikolejik bunalma tansiyon düşmesi yükselmesi stres beyaz önlük tansiyon baskısının yok olacak kadar az olması..

Gece geç saatte Ev Hemodiyaliz yapıp günün sahibi olmanız..Diyaliz tedavisi tüm işletmelerde standart 4 saattir Ama sizin ev hemodiyaliz siz ne kadar isterseniz o kadar ne kadar uzun diyaliz o kadar temiz kan değerleri bana göre 6 saat ideal .İş sahibi yada çalışan insan sanız diyaliz günü geldi gelmedi yakınmaların yok olması..Hijyen olarak diyaliz makina sının sadece sizin olması ayrı bir avantaj sonuç olarak  ev hemodiyaliz tüm diyaliz tedavilerinin en iyisi diyebiliriz..





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İLETİŞİM FORMU

Name:
Email Address:

Put a website form like this on your site.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Blog Lıstem