English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Adana Onko Onkoloji Merkezi

Adana Onko Onkoloji Merkezi,Adana Onko Onkoloji Merkezi Randevu Alma,Adana Onko Onkoloji Merkezi Tahlil Sonuçları,Adana Onko Onkoloji Merkezi Adres telefon Numaraları..

Adana Onko Onkoloji Merkezi Adres Telefon 
Numaraları

Adres: Mahfesığmaz, Uğur Mumcu Bulv. No:25, Çukurova/Adana
Telefon:(0322) 232 1919
Ankara Onkoloji Merkezi
Uğur Mumcu Caddesi No:100
Gaziosmanpaşa – 06700
ANKARA/TURKEY
Tel : (90-312) 446 12 44
Fax : (90-312) 446 48 06



edavideki yüksek başarı, ileri teknolojiye sahip cihazların yanı sıra Onko ailesini oluşturan deneyimli uzman hekimlerin ve titiz teknik personelin birlikte çalışması ile sağlanmaktadır. Böylece tüm standart tedavilerin yanı sıra, IMRT (Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi) IGRT (Görüntü Rehberliğinde Radyoterapi) gibi özellikli tedaviler ve Türkiye’de çok az merkezde, son derece az sayıda yapılabilen TBI (Tüm Beden Işınlaması) da Onko’ da başarıyla yapılmaktadır. Her türlü palyatif ve küratif radyoterapi için başvuran hastaların tedavisine mümkün olan en kısa sürede başlanmaktadır.
Cihazlarımızın kalite kontrolleri uluslararası protokollerin gerektirdiği sıklıkta ve koşullarda medikal fizik uzmanlarımız tarafından titizlikle gerçekleştirilmektedir.
Tedavi için kliniğimize başvuran hastalar  radyoterapi endikasyonu ve tedavi kriterleri yönünden Prof.Dr.Ayşe Hiçsönmez başkanlığında özenle değerlendirilir.
Hasta için yapılan tedavi planlamaları doz dağılımları ve doz-hacim histogramları radyasyon onkoloğu ve medikal fizik uzmanları tarafından değerlendirilir. 
Tedavi planlamaları  kalite temini protokollerine göre hastaya özel doğrulandıktan sonra  uygulanır.
Kliniğimizde tedaviler alanında yüksek öğretim programlarından mezun deneyimli radyoterapi teknikerleri tarafından uygulanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İLETİŞİM FORMU

Name:
Email Address:

Put a website form like this on your site.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Blog Lıstem