English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

ALANYA Özel Alanya Anadolu Hastanesı Dıyalız Ünıtesı

ALANYA Özel Alanya Anadolu Hastanesi Diyaliz Ünitesi 1991 yılından beri Can Diyaliz Merkezi adı altında hizmet vermekte olan merkezimiz 2011 yılından itibaren “ANADOLU DİYALİZ ALANYA” adı altında yenilenerek, “ALANYA ANADOLU HASTANESİ” bünyesinde faaliyetlerini geliştirerek sürdürmektedir...

Merkezimiz Alanya’da yerleşik yerli ve yabancı diyaliz hastalarımızın yanı sıra tatillerini geçirmek üzere yurtiçi ve yurtdışından Alanya’ya gelen diyaliz hastalarına da hizmet vermektedir.



Alanya Anadolu Hastanesi Diyaliz
iletişim
Kadıpaşa Mah. Stad Cad. No.28/A Alanya
Tel :+90 (242) 522 62 62 (pbx)
Fax :+90 (242) 522 01 11
alanyainfo@anatoliahospital.com

Her mevsim tatil yapabilmek için uygun iklim ve çevreye sahip Alanya’da her bütçeye uygun konaklama olanaklarına internet veya turizm acenteleri üzerinden kolaylıkla ulaşılabilir.

Diyaliz merkezimiz sürekli olarak uzman hekim denetiminde faaliyetini sürdürmekte olup tam teşekküllü bir hastanenin içinde yer almanın avantajıyla, ortaya çıkabilecek tüm sağlık sorunlarına en kısa süre içinde müdahale olanaklarına sahiptir.

Merkezimiz tümüyle Fresenius alt yapısına sahiptir ve makinelerimizin tümü Fresenius 4008 B ve S modelleridir.
Hepatit B ve C pozitif hastalarımız kendilerine ayrılan makinelerde ve ayrı odalarda tedavi görmektedirler.
Hastane binamızın dördüncü katında yer alan diyaliz merkezimizin bütün şehre ve kaleye hakim güzel bir deniz manzarası vardır.
Koltuk veya yatakta diyaliz seçeneklerimiz vardır. Seans sırasında her hastamız kendisine ayrılan televizyonu kulaklıkla izleyebilir. Hastalarımız için seans sırasında yemek servisimiz mevcuttur. Ayrıca evden yada konaklama tesisinden diyaliz merkezine ve geriye ulaşım tarafımızdan ücretsiz sağlanmaktadır. Diyaliz merkezimizin resmi kurum anlaşmaları mevcuttur.

TATİL DİYALİZİ BAŞVURULARI

Yılların deneyimiyle, diyaliz hastalarının tatillerini planlarken ilk iş olarak diyaliz merkezi rezervasyonlarını yaptırmalarını öneriyoruz. Bunu telefon, faks yada internet üzerinden e-mail göndererek yada web sayfamızdaki başvuru formunu doldurarak kolayca yapabilirsiniz.

Rezervasyonunuzu yaptırdıktan sonra sizden son durumunuzu tanımlayan tıbbi rapor istenecektir. Bu rapor diyaliz tedavinizin tatilde de aynı şekilde sürdürülebilmesinin güvencesi olacağından mutlaka siz gelmeden önce bize ulaşmalıdır.

İlk diyalizinize gelirken resmi evraklarınızın (kimlik, diyaliz raporu, epikriz) yanınızda olduğundan emin olunuz, çünkü resmi kuruluşlar, işlemlerinizin mutlaka ilk diyaliz öncesi yapılmasını istemektedir.


Yurt dışından tatile gelecek olan diyaliz hastalarımızın ödemeleri ancak bağlı bulundukları sigorta kuruluşundan merkezimize hitaben verilen bir ödeme garantisi getirmeleri halinde sağlanmaktadır. Sonradan bir sorunla karşılaşmamak için ilk başvuru sırasında bu evrakın da merkezimize gönderilerek tarafımızdan onaylanmasını önermekteyiz. Aksi takdirde ödemelerin merkezimize yapılıp, sonrasında sigorta kuruluşundan geri alınması da mümkün olabilmektedir. Geçmiş yılların deneyimleriyle hastalarımızın tatil rezervasyonlarını yapmadan önce bize başvurmaları halinde kişiye özel açıklamalarda bulunmamız mümkün olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İLETİŞİM FORMU

Name:
Email Address:

Put a website form like this on your site.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Blog Lıstem