English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

AYDIN ÖZEL SÖKE DİYALİZ MERKEZİ

AYDIN ÖZEL SÖKE DİYALİZ
MERKEZİ
Aydın Özel Söke Diyaliz Merkezi Randevu Alma,Aydın Özel Söke Diyaliz Merkezi İletişim Bilgileri,

Söke diyaliz merkezi bir Halikarnas diyaliz gurup kliniği olup, 2002 yılından bu yana Söke, Kuşadası, Didim ve çevre beldelere hemodiyaliz hizmeti vermektedir, 2010 yılından bu yana müstakil, tamamen diyaliz hizmetine yönelik yeni binasında 30+1 yedek fresenius marka cihaz ile iki dönüm arazisinde bin metrekare kapalı kullanım alanı ile diyaliz hastalarına hizmet sunmaktadır.
Kuşadasına yirmi kilometre uzakta olan merkez, bir çok tatil beldesinin ulaşım güzergahı üzerinde olup kurulduğundan bu yana tatil diyalizi ile ilgili kadrosu ve araçları ile çevreden hastaların servislerini sağlama deneyimi edinmiştir.
Diyaliz esnasında sağlık hizmeti yanı sıra, hastalarımız, aperatif yiyecek içecek hizmeti, wi-fi, kapalı devre tv sistemi ve önceden bildirildiği halde kendi ülke televizyonlarını izleme imkanlarına sahiptirler.
Diyaliz merkezimiz hastalarımıza bir süre önce bildirilmesi halinde, single needle, uzun gece diyalizi, gibi farklı uygulamaları gerçekleştirme deneyimine sahiptir. Merkezimiz yüksek kapasiteli duble reverze osmoz su sistemine sahip olup herhangi bir elektrik kesintisinde yüzeli KW, otomatik jeneratör sistemi tarafından desteklenmektedir. Kullandığımız servis araçları Renault master ve Fort transit marka araçlar olup her biri, ondört artı bir kapasitededir.
Özel Söke Diyaliz Merkezi Açık Adresi ve Telefon 
Numarası
Adresi: Cumhuriyet Mah. Akeller Cd. No:66 - Söke / Aydın 
Tel No:0 (256) 518-0088

Hastanenin bulunduğu adresin harita üzerindeki yeri ve koordinatları aşağıda gösterilmiştir. Buraya tıklayarak haritayı büyük boy görünüz ve istediğiniz kadar yakınlaştırınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İLETİŞİM FORMU

Name:
Email Address:

Put a website form like this on your site.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Blog Lıstem