English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Balikesir Özel Sevgi Hastanesi-Özel İzmiryolu Sevgi Hastanesi

Balikesir Özel Sevgi Hastanesi Randevu Alma,Balikesir Özel Sevgi Hastanesi iletişim,Özel İzmiryolu Sevgi Hastanesi randevu,Özel Sevgi Hastanesi / Paşa Alanı randevu alma..

Bu sayfa sağlık kurumunun resmi sayfası değildir adres , telefon numarası , yol tarifi vs. gibi bilgileri içeren rehber sayfasıdır. Hastanenin doktor listesi bilgilerini öğrenmek , muayene ücretlerini öğrenmek soru ve öneri göndermek , randevu almak veya iş başvurusu yapmak için hastanenin telefon numarasından yada resmi web sayfasından iletişim kurunuz.



Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi-Özel İzmiryolu Sevgi Hastanesi
iletişim Bilgileri

Özel Sevgi Hastanesi / Paşa Alanı
Paşaalanı Mah. 128. Sok No:11/A 
BALIKESİR info@ozelsevgihastanesi.com
(0266) 246 33 10 – (0266) 246 33 70
 Randevu Alma:http://www.ozelsevgihastanesi.com/iletisim


Özel İzmiryolu Sevgi Hastanesi
Kasaplar Mah. Yeni İzmir Yolu No:50 
BALIKESİR info@ozelsevgihastanesi.com
(0266) 243 14 34 – (0266) 241 14 24
Randevu Alma:
Nasıl Ulaşırım?
Toplu Taşıma İle : Balıkesir Toplu Taşıma Merkezinden Belediye Otobüsleri, minibüsler ve taksi dolmuşların (SEVGİ HASTANESİ YAZISI BULUNAN) Paşaalanı hatlarına binebilir SEVGİ HASTANESİ durağında inebilirsiniz.
Aracınız ile Bursa Yolundan Ulaşım için; Balıkesir – Çanakkale Çevre Yolunu Takip ederek, yol üzerinde bulunanSEVGİ HASTANESİ Yönlendirmelerini takip edebilir veya Yeni Sanayi Sitesi 2.nci kapı Kavşağından çevre yoluna dönüp ilk aradan sol tarafa dönerek 500 mt. sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.
Aracınız ile Balıkesir Merkezinden Ulaşım için; Balıkesir – Bursa yolu(Bandırma Caddesi) üzerinde bulunan Emniyet Kavşağından (Yaylada Kavşağı) sola dönüp SEVGİ HASTANESİ yönlendirmelerini takip edebilir veya ilk aradan sağ tarafa dönünüz.(100 mt.)700 mt kadar ilerleyip İl Özel idare’yi geçtikten sonra TKDK kurumunun önünden sola dönerek 200 mt. sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İLETİŞİM FORMU

Name:
Email Address:

Put a website form like this on your site.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Blog Lıstem